Glutensiz Kurabiye

Glutensiz Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı kuru üzüm
  • Yarım su bardağı ceviz kırığı
  • 1,5 su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım paket (150 g) labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı susuz yoğurt
  • Yarım su bardağı zeytin yağ
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1,5 su bardağı çekilmiş yulaf

Glutensiz Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru üzüm, ceviz ve yulafı başka farklı rondodan çekin hazır beklesin. İsteyen cevizi daha büyük bırakabilir.
  2. Yulaf ve kabartma tozu hariç öteki tüm materyalleri bir kapta kaşıkla karıştırın, üzerine kabartma tozu ve yulafı dökün. Çok cıvık olmayan lakin ele yapışan bir hamur olacak, elinizde yuvarlayıp tepsiye döşeyin.
  3. 180 derecede evvelden ısıtılmış firında üstleri kızarıncaya kadar pişirin. Piştiğinde hafif yumuşak bir kurabiye olacak. Fırın kapalı formda 5 dk bekletin. Daha sonra çıkarıp soğumaya bırakın. Pişmesine yakın fırından gelen kokuya bayılacaksınız. Afiyet olsun.

Glutensiz Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patates Köfte
Sultan Kebabı
Ispanaklı Kek
Tatlı Patates İle Vegan Kurabiye
Ispanaklı En Kolay Börek
Dubai Çikolatası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet