Pankek
Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1.5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Pişirmek için;
- Çok az sıvı yağ
Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri güzelce çırpalım.
- Diğer materyalleri ekleyerek çırpmaya devam edelim.
- Pişirme tavasına çok az yağ damlatıp, yayalım. İstediğiniz büyüklük için gerekli kaşıkla tavaya harcı dökelim.
- Pankek göz göz olunca zıt çevirelim ve altıda pişince servis tabağına ekleyelim. Meyve ile de süsleme yapabilirsiniz, afiyet olsun.
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






