Çıtır Soğan Halkaları

Çıtır Soğan Halkaları Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 çay bardağı maden suyu
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Kimyon vb. baharatlar

Bulamak için:

  • Un
  • Galeta unu

Çıtır Soğan Halkaları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanları halka halka doğrayalım.
  2. Ardından harç gereçlerini bir ortaya getirelim. (harç kek kıvamından biraz daha sıvı olmalı şayet koyu olursa biraz daha maden suyu ekleyebilirsiniz).
  3. Soğan halkalarını evvel una sonra harca daha sonra da galeta ununa bulayıp kızartalım.
  4. Arkalı önlü kızarttıktan sonra fazla yağını peçete ile alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun….

Çıtır Soğan Halkaları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Brokoli Salatası
Alman Pastası
Enginar
10 Dakikada Simit Poğaça
Fellah Köftesi
Jersey Sütten Kaymak Ve Yoğurt
Hdabla | © 2025 |