Çıtır Kadayıflı Kurabiye

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin yahut tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 2-2,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin)

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm malzemeyi tıpkı anda ekleyip kulak göğsü yumuşaklığında hamur elde ediyoruz.
  2. Dondurma kaşığı ile form veriyoruz yahut elinizle.
  3. 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 18 ile 20 dakika ortasında pişirin.

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Domatesli Kuru Fasülye
Yoğurtlu Kızartma Tarifi
Ramazan’ın Gülü Güllaç
Pofuduk Pişi (Yağ Çekmeyen)
Gavurdağı Salatası
Krem Şantili Magnolia
Hdabla | © 2025 |