Muzlu Toplar

Muzlu Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
  • 1 tatlı kaşığı bal (+1 yaş)
  • 1 çay kaşığı sıvı yağ
  • Yuvarlamak için hindistan cevizi (isterseniz diğer birşey de kullanabilirsiniz)

Muzlu Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu bir kasede eziyoruz.
  2. Hindistan cevizini ve balı birebir kaseye ekliyoruz.
  3. Tüm materyalleri karıştırıyoruz.
  4. Karıştırılan gereçleri hindistan cevizine yuvarlıyoruz ve tanımımız hazır.

Muzlu Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi)
Ebegümeci Yemeği
Cream Puff
Etli Patates Yemeği
Açma Tadında Tel Tel Ayrılan Poğaça
Elmalı Turşu
Hdabla | © 2025 |