Pesto Sos

Pesto Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir demet taze fesleğen yaprakları (90 gram geldi)
  • 50- 60 gram kaju
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı (4/1 kısmını pestoyu yaptıktan sonra üzerine döküyoruz)
  • Yarım limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Yarım çay kaşığı şeker
  • 1 çimdik tuz
  • 60 gram bergama tulumu

Pesto Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Benim rondom çok güçlü olmadığı için öncelikle fesleğenleri ve kajuları attım.
  2. Zeytinyağı ve limonunu ek ederek incecik olana kadar çektim ,peyniri ek ettikten sonra birkaç çeşit daha çalıştırdım.
  3. Kavanoza koyduğum pestoya bardağın tabanındaki yağı ek ettim akışkan üzere gözükür merak etmeyin dolaba koyduktan sonra kendine geliyor.

Pesto Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek (Kabuklu)
Tiramisu Kek
Revani Tatlısı
Tepside Tiramisu
Ispanaklı Patatesli Graten (Beşamel Soslu)
Kütahya’nın Meşhur Hamursuz Ekmeği
Hdabla | © 2025 |