Pesto Sos
Pesto Sos Tanımı İçin Malzemeler
- Bir demet taze fesleğen yaprakları (90 gram geldi)
- 50- 60 gram kaju
- Yarım çay bardağı zeytinyağı (4/1 kısmını pestoyu yaptıktan sonra üzerine döküyoruz)
- Yarım limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı sirke
- Yarım çay kaşığı şeker
- 1 çimdik tuz
- 60 gram bergama tulumu
Pesto Sos Tanımı Nasıl Yapılır?
- Benim rondom çok güçlü olmadığı için öncelikle fesleğenleri ve kajuları attım.
- Zeytinyağı ve limonunu ek ederek incecik olana kadar çektim ,peyniri ek ettikten sonra birkaç çeşit daha çalıştırdım.
- Kavanoza koyduğum pestoya bardağın tabanındaki yağı ek ettim akışkan üzere gözükür merak etmeyin dolaba koyduktan sonra kendine geliyor.
Pesto Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








