Köz Biber Mezesi

Köz Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • ️3 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kuru nane
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon (miktarları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)

Köz Biber Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberlerim közledim.
  2. Kabuklarını soydum.
  3. Maydanozlarımı yıkadım.
  4. Robota hazırladığım tüm materyalleri koyup geçirdim.
  5. Tabağa alıp servis ettim.

Köz Biber Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Oreo Tatlısı
Rüzgar Gülü Tatlısı
Kahvaltılık Yulaf Bowl Tarifi
Supangle
Mantarlı Kremalı Tavuk Fileto
Güveçte Mantarlı Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |