Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg barbunya fasülye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet domatesin rendesi
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası (ben sevdiğim için ekliyorum salça eklemek zorunda değilsiniz.)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 adet küp şeker
  • Tuz
  • Sıcak su

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurdum.
  2. Salçayı ekleyip karıştırdım.
  3. Barbunyalarımı ekledim.
  4. Üzerine domates rendesini, şeker, tuz ve sıcak suyu ek ettim.
  5. Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirdim.

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limoncello Tiramisu
Soya Soslu Makarna
Perdeli Pilav
Balık (Somon) Çorbası
Fırında Tahinli Tatlı
Çikolatalı Cookie ( Sıvıyağlı )
Hdabla | © 2025 |