Omlet

Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • Yumurta (kaç kişi yiyecekse o kadar)
  • Biber
  • 1/2 (yarım) tutam tuz (zevkinize nazaran değiştirebilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı tavaya koyup eriyen kadar bekleyin.
  2. Tereyağı erirken biberleri küçük bir formda doğrayıp tereyağı eriyince biberleri ekleyin.
  3. Biberler kavrulurken diğer bir kaseye bir tutam tuz ekleyip yumurtaları çırpın.
  4. Biberlerler kavrulduğunda yumurtaları tavaya dökün üzerini bir kapakla kapatın.
  5. Sonra yumurtalar pişince ocağı kapatıp servis yapın.

Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Kakaolu Dondurma
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Cevizli Kurabiye
Balık Ekmek Tarifi (Az Maliyetli)
Kahvaltı Pizzası
Şam Tatlısı Tarifi
Hdabla | © 2025 |