Çıt Pıt Mücver Tarifi

Çıt Pıt Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet büyük patates
  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 2 adet yumurta
  • 4-5 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Toz pulbiber
  • Kekik

Pişirmek için;

  • 20 -25 yemek kaşığı sıvı yağ

Çıt Pıt Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tüm gereçleri rendeleyin, sonra üzerine yumurta ve un ekleyin, baharatları da ekleyip güzelce karıştırın .
  2. Sonra tavaya yağınızı alın kızdırın ve birer yemek kaşığı birer yemek kaşığı harçtan alın ve güzelce içi pişene kadar kızartın.

Sonra servise hazır afiyet olsun 😊😊😊

Daha çok lezzet ve pratik lezzetli tarifler görmek istiyorsanız takip etmeyi unutmayın 😊😊😊😊.

Çıt Pıt Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Muhallebi Tatlısı
Ev Usulü Soğuk Baklava
Mocha Milkshake Tarifi (Ev Yapımı Mocha Milkshake)
Üzümlü Muffin
Elmalı Kurabiye
Lavaş Ekmeği İle Beyti
Hdabla | © 2025 |