Yulaflı Elmalı Misket Topları

Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk elma
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz

Üzeri için:

  • Hindistan cevizi

Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elmaların kabukları soyulur ve rendelenir.
  2. Tavada rendelenmiş elmalar yumuşayıncaya kadar pişirilir.
  3. Üzerine tarçın, ceviz ve yulaf eklenir. Düzgünce karıştırılır.
  4. Uygun bir kaseye hindistan cevizi dökülür.
  5. Harcımız soğuduktan sonra ceviz büyüklüğü kadar kesimler alınır.
  6. Avuç içinde yuvarlanır ve hindistan cevizi ile bulanır.
  7. 14 -16 adet oluyor. Afiyet olsun.

Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salata , Dolma Baharatı
Kaptandan Enfes Pratik Lor Tatlısı
Custard Kek
Güveçte Kaşarlı Köfte Patates
Poğaça Görünümlü Minik Ekmekler
Yumurtasız Tam Tarif Krem Karamel
Hdabla | © 2025 |