Yulaflı Elmalı Misket Topları
Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet orta uzunluk elma
- 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
Üzeri için:
- Hindistan cevizi
Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Elmaların kabukları soyulur ve rendelenir.
- Tavada rendelenmiş elmalar yumuşayıncaya kadar pişirilir.
- Üzerine tarçın, ceviz ve yulaf eklenir. Düzgünce karıştırılır.
- Uygun bir kaseye hindistan cevizi dökülür.
- Harcımız soğuduktan sonra ceviz büyüklüğü kadar kesimler alınır.
- Avuç içinde yuvarlanır ve hindistan cevizi ile bulanır.
- 14 -16 adet oluyor. Afiyet olsun.
Yulaflı Elmalı Misket Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















