Çıtır Peynir Çubukları

Çıtır Peynir Çubukları Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet baş parmak kalınlığında kaşar peynir

Bulamak için;

  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Göz kararı tuz
  • Yarım çay bardağından 1 parmak eksik su

Dışına bulamak için;

  • Yarım su bardağı galeta unu

Kızartmak için;

  • Göz kararı bol sıvı yağ

Çıtır Peynir Çubukları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bulamak için un ,kabartma tozu ,su ve tuzu homejen kıvam alıncaya kadar karıştıralım.
  2. Kaşar peynirleri baş parmak kalınlığında kesip evvel hazırladığımız sosa ,sonra galeta ununa, daha sonra tekrar sosa ve en son galeta ununa bulayalım.
  3. Kızgın yağda denetimli halde pişirelim sıcak servis edelim.

Çıtır Peynir Çubukları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Kek
Baklavalı İrmik Helvası
Yoğurtlu Patates Salatası
Favoriniz Olacak Sos Tarifi
Havuçlu Rulo Kurabiye
5 Dakikada Un Kurabiyesi Tarifi
Hdabla | © 2025 |