Kajun Baharatlı Elma Patates

Kajun Baharatlı Elma Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk patates
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı baharat
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Kajun Baharatlı Elma Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İsterseniz incede kesebilirsiniz daha fazla kızartacaksanız tanımı 2 kat olarak uygulayın bu tanım 1 patates için.
  2. Patatesleri soyun ve elma dilimler üzere kalın kesin.
  3. Ayrı bi kasede dilim patates tuz ve baharatı karıştırın.
  4. Tavaya sıvıyağ koyun kızsın.
  5. Patatesleri yağa atın pişsinler ocak orta ateşte benim.
  6. Kızarınca çıkartıp servis yapabilirsiniz.Afiyet olsun 😊 🥔 🍟.

Kajun Baharatlı Elma Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehzade Kebabı
Cennet Hurması Tatlısı
Ezogelin Çorba (4 Kişilik Az Malzemeli)
Çatlamayan Cheesecake
Sebze Çorbası (Vitamin Deposu)
Çıtlık (Karahindiba Salatası)
Hdabla | © 2025 |