Baharatlı Kuşbaşı Tavuk

Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk kuşbaşı
  • 7-8 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı margarin yahut tereyağı (isteğe nazaran lezzeti arttırır)
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz pul biber
  • 2 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı biber salçası (isteğe bağlı)
  • 1 5 yemek kaşığı domates salçası (isteğe bağlı lezzet verir)

Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kuşbaşı tavuklarımızı bıçak yardımıyla küçük küçük kesiyoruz.
  2. Sonra tavaya yağlarımızı alıp eritip kızınca tavukları atıp ortada karıştırın.
  3. 5 dakika sonra baharatları ve tuzu ekleyin ve akabinde salçayı da ekleyin
  4. Karıştırın ve ortada piştiğinden emin olun ve altını kapatın.

Servise hazır şimdiden herkese afiyet olsun 😊😊😊😊 daha çok lezzet ve pratik lezzetli tarifler görmek istiyorsanız takip etmeyi unutmayın 😊😊😊😊😊.

Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Fasulye
Fırında Patates Köfte
En Güzel Pastane Poğaçası (Videolu)
Tavuklu Şehriye Salatası
Kelle Paça Çorbası
Yumurtalı Patates Piyazı
Hdabla | © 2025 |