Taze Mısır Haşlama

Taze Mısır Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet mısır

Haşlamak için;

  • Su

Üzeri için;

  • Tuz

Taze Mısır Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mısırın kabuklarını soyup, tencereye koyun tencereye mısırın üzerine bastırdığınızda mısırın üzerine geçecek kadar su doldurun tencerenin kapağını kapatın, kaynayana kadar açık ateşte kaynayınca kısık ateşte mısır yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  2. Mısır pişince sudan alıp, servis ederken tuz serpebilirsiniz. Afiyet olsun.

Taze Mısır Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gobit Ekmeği
Portakallı Kek
Haşhaşlı Cevizli Sütlü Çörek
Ciabatta Ekmeği
Tavuk Kızartması
Kabak Çığırtma
Hdabla | © 2025 |