Proteinli Pankek

Proteinli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgun muz
  • 3 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 2 yemek kaşığı badem unu
  • 2 adet yumurta (beyazları başka çırpılacak mikserle)
  • 2 yemek kaşığı elma suyu konsantresi (olmasada olur)
  • 1 çay kaşığı karbonat

Proteinli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muz çatalla ezilir.
  2. Yumurta akları farklı bir yerde çırpılır köpük köpük olana kadar sonra yumurta sarıları katılıp tekrar karıştırılır mikserle.
  3. Sonra geri kalan gereçler birleştirilir. Ben çelik tava kullanıyorum.
  4. İki dakika ocağın altını açıp kısık ateşte az yağlayıp altlı üstlü pişiriyoruz ve proteinli pankeklerimiz hazır 😍🌸.

Proteinli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Tart (Tek Borcamda 6 Çeşit)
Somonlu Salatalık Salatası
Lokanta Usulü Nefis Ezme Tarifi
Soslu Çıtır Börek (Vidolu)
Makarna (8+ay)
Kıvamlı Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2025 |