Yumurtalı Ekmek

Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 dilim bayat ekmek
  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber
  • Sıvı yağ

Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta güzelce çırpılır.
  2. Süt tuz ve kırmızıbiber ek edilip karıştırılır.
  3. Tavaya az ölçüde yağ koyulur.
  4. Ekmekler yumurtalı sosa bulanık ısınmış tavada gerili önlü kızartılır. Afiyet olsun.

Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sakız Gibi Keşkek
Orman Meyveli Kurabiye
Sıvı Yağlı Profiterol
Kuru Pasta
Bol Sebzeli Makarna
İki Renkli Şerbetli Tatlı
Hdabla | © 2025 |