Şekersiz Pankek

Şekersiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt (200 ml)
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı hurma suyu konsantresi (yaklaşık 15 ml)
  • 1,5 su bardağı un (150 g)
  • 1 paket kabartma tozu (10 g)
  • 1 paket vanilya

Şekersiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geniş bir kasede yumurta ve hurma suyu konsantresini çırpın. Süt ek edin.
  2. Un, kabartma tozu, vanilya ekleyip pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırın.
  3. Tavayı orta ateşte ısıtın.
  4. Karışımdan 3-4 kaşık kadar alıp tavaya dökün, üzeri göz göz olunca çevirip başka tarafını pişirin.
  5. Tüm hamur bitene kadar tıpkı süreci tekrarlayın. Yanına bal yahut reçellerle çikolatalarla sunum oluşturabilirsiniz 🤗.

Şekersiz Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Harika Taze Fasulye Tarifi (Yoğurtlu)
Banana Bread
Fırından Kabak Tatlısı
Pratik Doyuran Pasta
Kahve Yanına Küp Çikolata (Buz Kalıbında)
Fırında Sütlaç
Hdabla | © 2025 |