Zeytinyağlı Taze Fasülye ( Asla Şaşmayan Efsane Lezzet)

Zeytinyağlı Taze Fasülye ( Asla Şaşmayan Efsane Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram taze fasulye
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 3 adet domates
  • 3-4 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker

Zeytinyağlı Taze Fasülye ( Asla Şaşmayan Efsane Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremizin tabanına z. Yağ koyalım. Ayıklayıp yıkamış olduğumuz taze fasulyeleri üzerine yayalım.
  2. Fasulyelerin üzerine soğanları çok küçük olmayacak formda küp küp doğrayıp koyalım.
  3. Domateslerin kabuklarını soyarak rendeleyelim ve içine koyup, sarımsak, tuz ve şekeri de koyarak tencereyi sallayarak alt üst edelim.
  4. Daha sonra üzerine biraz sıcak su ekleyerek evvel orta ateşte daha sonra altını kısarak pişirelim.
  5. Suyunu çektikçe sıcak su ekleyerek 1 saat kadar pişirelim. Fasulyelerimiz yumuşayıp hafif helmelenince altını kapatalım.
  6. Vaktiniz varsa 4-5 saat kadar tencerenin kapağını açmadan dinlendirin. Daha sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 😋

Zeytinyağlı Taze Fasülye ( Asla Şaşmayan Efsane Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Baklava
Patlıcan Kebabı
Sebze Dolgulu Patlıcan
Kıymalı Pide
Fırında Köfte Patates
Limonlu Tiramisu (Yazın Favori Tatlısı Fresh Ve Pratik) (Videolu)
Hdabla | © 2025 |