Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı arpa şehriye
  • Yarım paket kuskus makarna
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kaynar su
  • 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak arpa şehriyeleri tencerede yağ ile kavuruyoruz.
  2. Üzerine kuskus makarnaları ekleyip üzerine kaynar suya ekleyin.
  3. Kısık ateşte kapağı da kısık olacak formda 20 25 dakika suyunu çekene kadar pişirin ve şimdiden herkese afiyet olsun 😊😊😊😊😊

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damağınızda İz Bırakacak Enfes Tuzlu Kurabiye Tarifi
Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı
Tüm Portakallı Kek
Çilekli Trileçe
Şeftalili Anne Keki
Velibah Tarifi
Hdabla | © 2025 |