Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Evi Yemeği)

Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Meskeni Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler

  • Tavuk göğsü ( yiyebildigin kadar)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon (oran size bağlı)
  • Yarım çay bardağı sıcak su

Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Meskeni Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü haşlamaya bırakalım, haşlandıktan sonra sudan alıp soğumaya bırakalım (10 dk. )
  2. Tavuğu tiftikleyerek (birbirinden erişte inceliginde ayırarak) bir tabağa alalım.
  3. Bir tabağa salça ve baharatları ekleyelim üzerine yarım çay bardağı suyu ekleyip karıştıralım( salça uygunca çözülsün).
  4. Tavaya yağı alıp ısıtalım.
  5. Yağ kızarmdan tiftiklediğimiz eti tavaya alıp üzerine hazırladığımız salçalı baharatı ekleyip yakmadan kızartalım.
  6. Pilav üstü servis edebilir yada lavaş ekmeği ile durum yapabilirsiniz 😁afiyet olsun 😋.

Fakir pilavı salatası tanımları sayfamızda mevcuttur muvaffakiyetler.

Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Konutu Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarçın Katmanlı Kek
Bol Kaşarlı Tost
Eli Böğründe Alternatifi
Cheesecakeli Çörek
Maraş Biber Turşusu (Kızartarak) Lezzet Garantili
Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |