Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Evi Yemeği)
Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Meskeni Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler
- Tavuk göğsü ( yiyebildigin kadar)
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kimyon (oran size bağlı)
- Yarım çay bardağı sıcak su
Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Meskeni Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü haşlamaya bırakalım, haşlandıktan sonra sudan alıp soğumaya bırakalım (10 dk. )
- Tavuğu tiftikleyerek (birbirinden erişte inceliginde ayırarak) bir tabağa alalım.
- Bir tabağa salça ve baharatları ekleyelim üzerine yarım çay bardağı suyu ekleyip karıştıralım( salça uygunca çözülsün).
- Tavaya yağı alıp ısıtalım.
- Yağ kızarmdan tiftiklediğimiz eti tavaya alıp üzerine hazırladığımız salçalı baharatı ekleyip yakmadan kızartalım.
- Pilav üstü servis edebilir yada lavaş ekmeği ile durum yapabilirsiniz 😁afiyet olsun 😋.
Fakir pilavı salatası tanımları sayfamızda mevcuttur muvaffakiyetler.
Soslu Haşlanmış Tavuk Göğsü (Bekar Konutu Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






