Kavunlu Dondurma (Şekersiz Ama Tatlı)

Kavunlu Dondurma (Şekersiz Lakin Tatlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kalın dilim olgun kavun
  • 1 tatlı kaşığı bal (isteğe göre)

Kavunlu Dondurma (Şekersiz Lakin Tatlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Blenderda çekin, kalıplara dökün, 4-5 saat dondurun.
  2. Kalıp yoksa yoğurt kabı bile olur! 🍧 tatlı krizinde aklına ben geleyim!.

Kavunlu Dondurma (Şekersiz Lakin Tatlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enfes Ağlayan Pasta
Islak Kek
Şakşuka
Damla Çikolatalı Cevizli Çatlak Kurabiye
Semizotu Salatası (Pirpirim Salatası)
Peynirli Salamlı Pankek
Hdabla | © 2025 |