Lokumm Gibi Keçi Kavurma!
Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram keçi eti
- 3 kesim evvelce hazırlanmış keçi iç yağı (kıkırdakları alınmış)
- Tuz (damak zevkine göre)
Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1. Keçi etini et bıçağı yahut et makası ile minik minik doğrayın.
- 2. Tavaya alın, orta ateşte suyunu salıp çekene kadar kavurun.
- 3. Süzülüp temizlenmiş iç yağı kesimlerini ekleyin.
- 4. Tuzunu da katıp, kısık ateşte uzun uzun kavurun.
- 5. Etler lokum üzere yumuşayınca sıcak sıcak servis edin. 💡
- ipucu: iç yağını evvelden kavurup süzerseniz etin tadı apayrı olur!.
Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














