Lokumm Gibi Keçi Kavurma!

Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram keçi eti
  • 3 kesim evvelce hazırlanmış keçi iç yağı (kıkırdakları alınmış)
  • Tuz (damak zevkine göre)

Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1. Keçi etini et bıçağı yahut et makası ile minik minik doğrayın.
  2. 2. Tavaya alın, orta ateşte suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  3. 3. Süzülüp temizlenmiş iç yağı kesimlerini ekleyin.
  4. 4. Tuzunu da katıp, kısık ateşte uzun uzun kavurun.
  5. 5. Etler lokum üzere yumuşayınca sıcak sıcak servis edin. 💡
  6. ipucu: iç yağını evvelden kavurup süzerseniz etin tadı apayrı olur!.

Lokumm Üzere Keçi Kavurma! Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Kurabiye
Fırında Biber Dolması
Nefis Buğday Çorbası
Sebzeli Hindi But Sote
Simit Topcukları
Ev Yapımı Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |