Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı dolu hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 paket krema

Üzerine süslemek için isteğe bağlı;

  • Fındık ceviz yahut hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel nişasta ve şekeri bir tencereye alın güzelce çırpıcı ile karıştırın daha sonra sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştırmaya devam edin, daha sonra ocağa alın kaynayana kadar bırakmadan çırpıcı ile karıştırın.
  2. Daha sonra içine bir tatlı kaşığı tereyağlı vanilyayı ekleyerek karıştırmaya devam edin içine 4 kaşık hindistan cevizini ekleyin, ocakta bir 3 dakikada karıştırarak pişirin ve ocağın altını kapatın.
  3. İçerisine bekletmeden bir paket kremayı ekleyerek çırpıcı ile yahut mikserle düzgünce karıştırın.
  4. Daha sonra kuplara bölüştürerek soğumaya bırakın daha sonra dolapta 4 saat dinlendirin üzerine süsleyerek servis edin. Mükemmel bir lezzet kesinlikle denenmeli.

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Profiterol
Kakaolu Hurmalı Pankek (Pcos Dostu – Rafine Şekersiz – Tok Tutan)
Mükemmel Yaş Pasta
Pasta Tarifi
Rafine Şekersiz Sağlıklı Üzümlü Kek
Sütsüz Yoğurtsuz Puf Puf Poğaça
Hdabla | © 2025 |