Kremalı Tavuk
Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram tavuk göğsü
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Tozbiber
- Köri
- Kajun baharatı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket krema
Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğüslerini yıkayıp, küp küp doğrayalım ve sıvı yağı aldığımız tavada tavuklar suyunu salıp, tekrar çekene kadar pişirelim.
- Tereyağı ve küp küp doğradığımız soğan ve sarımsakları ekleyip, pişirmeye devam edelim.
- Soğanlar da piştikten sonra baharatları ekleyip, karıştıralım.
- Son olarak kremayı ekleyelim ve birkaç dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım.
Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







