Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk)

Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet semizotu
  • 2 kase yoğurt (isteğe nazaran artırabilirsiniz)
  • 2 diş sarımsak
  • Kuru nane
  • Tuz

Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Semizotu yıkanır. Ayıklanarak ocağa alınır. Yumuşaması için 5 dk haşlanır.
  2. Haşlanan semizotu süzülerek soğumaya bırakılır. Soğuyunca öbür materyaller ile karıştırılır ve servise hazırlanır.
  3. İsteğe nazaran soğuk su ekleyerek daha sıvı yapabilirsiniz.

Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Belen Tava (Kıymalı)
Skordalia (Yunan Mezesi)
Şekerpare (Tam Ölçü)
Karışık Meyveli Smoothie
Dubai Çikolatası
Çikolatalı Borcam Pastası
Hdabla | © 2025 |