Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk)
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet semizotu
- 2 kase yoğurt (isteğe nazaran artırabilirsiniz)
- 2 diş sarımsak
- Kuru nane
- Tuz
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Semizotu yıkanır. Ayıklanarak ocağa alınır. Yumuşaması için 5 dk haşlanır.
- Haşlanan semizotu süzülerek soğumaya bırakılır. Soğuyunca öbür materyaller ile karıştırılır ve servise hazırlanır.
- İsteğe nazaran soğuk su ekleyerek daha sıvı yapabilirsiniz.
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






