Çift Renk Tatlı (İrmikli)

Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 2,5 su bardağı irmik (markete nazaran değişir)
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket jole (vişneli)
  • 2 bardak ılık su

Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tenceremize sütü, şekerimizi ve irmiğimizi alıp pişirelim.
  2. Kaynayınca vanilyayı dökelim. Daha sonra sıcak sıcak kaselere yahut tepsiye paylaştıralım.
  3. Tatlılar soğurken joleyi hazırlayalım.
  4. 2 bardak su ile bir paket jolemizi karıştıralım, daha sonra kaselere hisse edelim.
  5. Donması için yaklaşık 2 saat dolapta tutalım.

Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fiyonk Poğaça
Soğuk Baklava
Soslu Patates (Videolu)
Nefis Kısır Tarifi
Ispanaklı Kremalı Pasta
Kayseri Yağlaması
Hdabla | © 2025 |