Çift Renk Tatlı (İrmikli)
Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 2,5 su bardağı irmik (markete nazaran değişir)
- 1.5 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket jole (vişneli)
- 2 bardak ılık su
Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tenceremize sütü, şekerimizi ve irmiğimizi alıp pişirelim.
- Kaynayınca vanilyayı dökelim. Daha sonra sıcak sıcak kaselere yahut tepsiye paylaştıralım.
- Tatlılar soğurken joleyi hazırlayalım.
- 2 bardak su ile bir paket jolemizi karıştıralım, daha sonra kaselere hisse edelim.
- Donması için yaklaşık 2 saat dolapta tutalım.
Çift Renk Tatlı (İrmikli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








