Yufkadan Çıtır Börek
Yufkadan Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yufka
- Peynir
- Maydanoz
Sosu için;
- 1 su bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
Üzeri için:
- Galeta unu
Yufkadan Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yufkaları eşit kesimlerde 8 modüle kesiyoruz.
- Üçgen biçimde kestiğimiz yufkaları fotoğraftaki üzere sarıyoruz.
- Hazırladığımız sosa düzgünce buluyoruz ön ve gerili daha sonra galeta ununa batırıp, tepsiye alıyoruz.
- 200 derece evvelce ısıtılmış fırında alt üst ayarında 30 dakika pişiriyoruz.
Yufkadan Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















