Yufkadan Çıtır Börek

Yufkadan Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • Peynir
  • Maydanoz

Sosu için;

  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta

Üzeri için:

  • Galeta unu

Yufkadan Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları eşit kesimlerde 8 modüle kesiyoruz.
  2. Üçgen biçimde kestiğimiz yufkaları fotoğraftaki üzere sarıyoruz.
  3. Hazırladığımız sosa düzgünce buluyoruz ön ve gerili daha sonra galeta ununa batırıp, tepsiye alıyoruz.
  4. 200 derece evvelce ısıtılmış fırında alt üst ayarında 30 dakika pişiriyoruz.

Yufkadan Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Kurabiye
Beyaz Çikolatalı Meyveli Borcam Pastası
Yazılı Pasta
Susam Kavurma (Kunci)
Bu Yazın Favorisi Affogato (Videolu)
Spoonful
Hdabla | © 2025 |