Karpuz Dondurma

Karpuz Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim karpuz (bütün olarak oval dilim)
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 paket krem şanti

Karpuz Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün karpuzdan istediğimiz incelikte dilim keselim. İçindeki karpuzları alıp blendra koyalım.
  2. İçerisine yoğurt ve kremşantisini ekleyelim ve blendırdan çekelim.
  3. Sonra karpuz kabuğumuza geri döküp dolapta 1 gece bekletelim. İstediğiniz vakit dilimleyip tüketebilirsiniz☺️ afiyet olsun.

Karpuz Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ballı Tavuk But
Peynirli Katlı Kare Börek
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Salsa Sosu Fajita (Yanında Makarna)
Anne Keki
Milföy Tatlısı
Hdabla | © 2025 |