Çikolatalı Bisküvi

Çikolatalı Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler

  • 12 tane petibör bisküvi
  • 2 paket 100 gramlık çikolata

Çikolatalı Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolatayı benmari metodu eritin uygun bir tepsiye yağlı kağıt serin eritilmiş çikolatayı döküp yayın yavaşça sallayın üzeri düzleşsin.
  2. Üzerine bisküvileri aralıklı bastırmadan dizin buzdolabına kaldırın donsun.
  3. Bıçağı ocakta çok az ısıtıp herbir biküviyi kesip çıkarın saklama kabında dolapta koruma edin. Afiyet olsun.

Çikolatalı Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aya Köftesi
Dere Otlu Kıyır Poğaça
Elmalı Kurabiye (Gül Şeklinde)
Meşhur Kıbrıs Tatlısı (Videolu)
Tavuk İskender
Tereyağlı Naneli Kırmızı Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2025 |