Etli Taze Fasulye
Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 600 gram yada 1 kilo taze fasulye
- 600 gram dana kuş başı et
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- 2 afet patates
- 1.5 yemek kaşığı salça
- Kimyon
- Pul biber
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- Tuz
- Sıvı yağ
Etli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel etlerimizin üzerini geçecek kadar su koyup ocağa alalım suyu azalana kadar pişirelim.
- Suyunu çeken etin üzerine sıvı yağ ek edip küp küp doğradığımız soğanı ekleyelim.
- Biraz kavurduktan sonra salça ve baharatları ekleyelim, biraz çevirip fasulyeyi ek edelim.
- Üzerini geçecek kadar sıcak su koyalım.
- Yüksek ateşte kaynayana kadar pişirip orta ateşe alalım.
Not; fasulye geç pişer patates dağılır 20 dk pişirip patatesi o denli ek edelim. Pilav eşliğinde servis edebiliriz afiyet olsun.
Etli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








