Fasulye Diblesi

Fasulye Diblesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr fasulye
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 3 adet domates
  • 1 kuru soğan
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 1 kesme şeker
  • Tuz

Fasulye Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri ayıklayıp küçük küçük doğruyoruz ,soğanları ve domatesleri kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz.
  2. Tencereye birinci evvel soğanları üzerine domatesleri fasulyeleri en üste pirinçleri ekliyoruz.
  3. Üzerlerine tuz ,şeker, sıvı yağ ve suyu ekleyip tencerenin ağzını kapatıp ocağa alıyoruz.
  4. Yemeğimizi kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz ,sıcak yada soğuk servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Fasulye Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İki Renkli Poğaça
Fırında Zeytinyağlı Biber Dolması
Bol Sebzeli Ispanak Yemeği
Lezzeti Şahane Et Tantuni Tarifi
Bebek Danonesi
Cevizli Tarçınlı Lokmalık Kurabiye
Hdabla | © 2025 |