Kasede Tiramisu

Kasede Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisin için;

  • 1 buçuk litre süt
  • 1 buçuk su bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı un

Piştikten sonra;

  • 3 yemek kaşığı kremşanti
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 pk vanilya

Alt tabanı için;

  • Kedi lisanı bisküvi

Bisküviyi ıslatmak için;

  • 1 su bardağından eksik süt
  • 1 tatlı kaşığı granül kahve

Kasede Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Piştikten sonra katılacak materyaller hariç gerisini bir tencerede kaynayana kadar pişiriyoruz.
  2. Piştikten sonra 2 yemek kaşığı tereyağı vanilyayı ekliyoruz ,biraz sıcağı çıkınca kremşanti ve sütü ekleyip mikserliyoruz.
  3. Granül kahveyi sütle açıyoruz ,kedi lisanı bisküvilerini batırıp kaselerin tabanına koyuyoruz ,benim kaselerim küçüktü 1 tane kedi kullandım ,kaseniz büyükse 2 adet kullanabilirsiniz.
  4. Daha sonra muhallebiliyi kaselere hisse ediyoruz ,soğuduktan sonra kakao ile süslüyoruz afiyet olsun.

Kasede Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hingel (Patatesli Mantı)
Karışık Pide
Çikolatasız Çikolata Sosu
Bademli Mereng Kurabiye
Zeytinyağlı Kabak Yemeği (3 Günde 3 Kilo Diyeti)
Bebeklere Kıymalı Kabak Yemeği
Hdabla | © 2025 |