Yazın En Kolay Fresh Tatlısı Asude

Yazın En Kolay Fresh Tatlısı Asude Tanımı İçin Malzemeler

  • 1750 ml su ( 1 su bardağı su nişastalı karışım için ayrılacak)
  • 1 bardak şeker
  • 1 su bardağından 1 parmak az nişasta

Yazın En Kolay Fresh Tatlısı Asude Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize aldığımız şekeri orta ateşte karıştırarak eritiriz.
  2. Şeker eridikten sonra (şekeri köpüklenip yakmadan)1250 ml suyu tenceremize denetimli bir formda ekleriz.
  3. Karışımı biraz karıştırdıktan sonra soğuk suda çözdürdüğümüz nişastayı da tencereye alıp yavaş yavaş ateşimizi çok harlamadan tatlımızı pişiririz.
  4. Tatlımız kıvam aldıkça daha şeffaf bir manzara olacaktır.
  5. Dilerseniz farklı bir yerde pişirdiğiniz karanfil suyunu da tatlıya ekleyebilirsiniz. Ben bu tanımda eklemedim. Lakin bu halde de pişirilmesi yaygındır.
  6. Tatlılarınızı ister sıcak ister soğuk tüketebilirsiniz.
  7. Soğuk tüketildiğinde yazın vazgeçilmeniz olmaya aday son derece hafif bir tatlıdır.

Yazın En Kolay Fresh Tatlısı Asude Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İzmir Bombası
Muzlu Rulo Yaş Pasta
Çıtır Mantı
Domates Konservesi
Yazın Fresh İçeceği Karpuz
Ispanaklı Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |