Muhallebili Petibör Pasta
Muhallebili Petibör Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
- 1.5 litre süt
- 4 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı margarin
- 1 paket vanilya
- 1 paket toz krem şanti
Üzeri için;
- 1 paket çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
Bisküvileri ıslatmak için;
- 2 su bardağı süt
Muhallebili Petibör Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt ,un ve nişastayı uygun bi tencereye alıp ocakta kaynayana kadar kaynatalım.
- Kaynadıktan sonra margarin ve vanilyamızı ekleyelim.
- Muhallebimiz ılık olduktan sonra içine krem şantimizi ekleyip mikserle yeterlice karıştıralım.
- Çikolata sosumuzu da hazırlayıp soğumaya bırakalım.
- Bisküvileri ıslatıp tepsimize dizelim üzerine muhallebimizi dökelim bi bisküvi bi muhallebi olacak biçimde yapalım .
- Bittikten sonra üzerine çikolata sosumuzu döküp soğumaya bırakalım.
Muhallebili Petibör Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







