Soslu Kremalı Tavuk
Soslu Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- Zeytinyağı
- 12 modül tavuk şinitzel
- 2 çay kaşığı tuz
- 2 adet kırmızı biber
- 2 adet soğan
- 1 paket yemeklere özel krema
- 1 çay bardağı su
- Karabiber
- Pulbiber
- Kimyon
Soslu Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel tavukları kızgın yağda artlı önlü kızartalım.
- Kızarttığımız tavukları kenara alalım.
- Aynı yağda soğanları ve kırmızı biberleri kavuralım.
- Salçasını ve baharatlarını ekleyelim.
- Bir çay bardağı suyu ekleyelim.
- Kaynağında kremayı ekleyelim süratli hızlı karıştıralım ,tavukları ekleyelim tuzunu koyalım.
- Kapağını kapattıktan sonra yarım saat pişmeye bırakalım.
Soslu Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







