Sebze Çorbası

Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pırasa
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 4-5 kol kereviz yaprağı
  • Yarım modül kemiksiz tavuk but
  • 1’er tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Köri

Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri doğrayıp tencereye alın, kâfi ölçü su ekleyin ve hepsi süzgeçten geçirilecek kıvama gelene kadar düzgünce pişirin.
  2. Süzgeçten geçirin (el blender ile yapabilirsiniz, daha pürüzsüz olur lakin doku olmaz).
  3. Baharatları ekleyin. Afiyet olsun.

Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Asla Dağılmayan Sulu Köfte
Kol Böreği / Peynirli Börek
Frambuazlı Çikolatalı Dev Cookie
Ispanaklı Zeytinyağlı Ege Böreği
Kilis Tavası
Kıymalı Patlıcan Katları
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet