Meyveli Keçiboynuzlu Yoğurt

Meyveli Keçiboynuzlu Yoğurt Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sade kefir
  • 1 tane taze ceviz
  • Yarım kırmızı erik
  • Çeyrek muz
  • 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
  • 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Meyveli Keçiboynuzlu Yoğurt Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Meyveler güzelce yıkanır.
  2. Tüm materyaller blenderdan yeterlice geçirilir.

Afiyet olsun.

Meyveli Keçiboynuzlu Yoğurt Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli Makarna
Fırında Şeftali Reçeli
Bol Meyveli Yaş Pasta
Yayla Çorbası
Soğan Çorbası
Renkli Kış Salatası
Hdabla | © 2025 |