Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı

Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı küp doğranmış pancar turşusu
  • 1 çay bardağı küp doğranmış keçi peyniri
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını oda sıcaklığında getirip çırpın.
  2. Pancarın suyunu düzgünce kurulayın.
  3. Tereyağı, pancar turşusu, keçi peyniri ve zeytinyağını karıştırın.
  4. Pişirme kâğıdı üzerine alıp yuvarlayarak kapatın.
  5. Uçlarının açılması için güzelce büküp kapatın.
  6. Derin dondurucuya kaldırın ve kullanacağınız vakit dilimleyerek servis yapın.

Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Kek (Pasta Tadında)
İncir Uyutması Muhallebi
Zeytinyağlı Etli Nohut Yemeği
Mozaik Kek (Hafif Ve Lezzetli)
Rulo Buzluk Böreği
Salsa Sosu Fajita (Yanında Makarna)
Hdabla | © 2025 |