Tavada Anne Köftesi Ve Patates

Tavada Anne Köftesi Ve Patates Tanımı İçin Malzemeler

Anne köftesi için :

  • 500 gr kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 çay bardağı kuru ekmek içi yada galeta unu
  • Damak tadına nazaran tuz
  • Karabiber

Diğer gereçler;

  • 4 adet orta uzunluk patates
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber

Tavada Anne Köftesi Ve Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce köfteleri yapmak için kıyma, galeta unu ,ince çektiğimiz soğanı ve baharatları bir hoş yoğurarak köfte formu veriyoruz.
  2. Ben her vakit buzluğumda hazır olarak bulundurduğum için buzluktan çıkardım.
  3. Arkalı önlü hafif pembe renk oluncaya dek hafif yağda kızartıp kenara koydum.
  4. Patatesleride tıpkı halde iri keserek gerili önlü kızarttım.
  5. Tavaya bir sıra patates bir sıra köfte gelecek biçimde yerleştirerek bir kasede hazırladığım salçalı suyu üzerlerine dökerek kısık ateşte 15dakika özdeşleşinceye dek pişirdim.
  6. Pratik ve acil durum kurtarıcısı bir yemek olarak herkese tavsiye ederim.

Tavada Anne Köftesi Ve Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Muzlu Muffin Kek
Milföyden Mantarlı Pizza
Mozaik Pasta
Tom Ve Jerry Tavuk Bageti (Çocuklar Bayılacak)
Mide Bulantısına İyi Gelen Şehriye Çorbası Tarifi
Tereyağlı Mercimek Çorbası (Soğansız)
Hdabla | © 2024 |