Karpuzlu Kokteyl

Karpuzlu Kokteyl Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 dilim karpuz
  • Limon
  • Nane
  • 1 şişe maden suyu
  • Tarçın
  • Hindistan cevizi

Karpuzlu Kokteyl Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 dilim karpuzu blendırda çekelim.
  2. Çektiğimiz karpuzu bir bardağa döküp bardağın aldığı kadar maden suyu ekleyelim.
  3. İçeceğin içine limon, (isteğe bağlı olarak) nane, tarçın ve hindistan cevizini ekleyelim.

Karpuzlu Kokteyl Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Izgara Tadında Soslu Tavuk
İki Renkli Şekilli Kurabiye (Çocukların En Sevdiğinden)
Limonlu, Haşhaşlı Kek
Sağlıklı Mayasız Zeytinli Poğaça
Sebzeli Kek
Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |