Enginar Salatası
Enginar Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 şişe konserve enginar
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 7-8 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı ince kıyılmış ceviz
- 2-3 yemek kaşığı kuru üzüm
- Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
- Yarım su bardağı mısır
- 10-12 kol dereotu
- Tuz
- Karabiber
Enginar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Enginar konserve ise süreç uygulamadan minik minik küpler galinde doğranır. (eğer zate enginar aldıysanız tuzlu ve limonlu suda haşlamanız gerekir)
- Ayrı bir kasede yoğurt ,mayonez ,sarımsak karıştırılır .
- Sonrasında öteki materyaller de eklenerek harmanlanır. Sonrasında servise hazır 🌟.
Enginar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






