Kabak Mücver

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak ( ortaboy)
  • 2 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 adet yumurta
  • Maydanoz
  • 3 kaşık tepeleme un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak, patates ve soğanı rendeleyip suyunu sıkıyoruz.
  2. Üzerine öbür gereçleri ek ediyoruz, güzelce karıştırıyoruz.
  3. Bir tavaya yağımızı koyup ocağın altını açalım.
  4. Yağımız ısınınca kaşık yardımı ile harcımızı koyup kızartıyoruz.
  5. Sarımsaklı yoğurt ile servis yapıyoruz. ( isteğe bağlı ).

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hamsiköy Sütlacı
Borcamda Yaş Pasta
Etsiz Çiğ Köfte
Dereotlu Poğaça ( Kıyırımsı )
Yulaflı Pizza (Yok Böyle Lezzet Yulaf Sevmeyen Kalmayacak)
Çıtır Kabak (Kabak Tarator Yatağında)
Hdabla | © 2025 |