Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye
Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasülye
- 1 adet soğan
- 2 adet domates
- 2 adet küp şeker
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz
Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasülyeler yıkanıp doğranır tencereye eklenir.
- Üzerine küp küp doğranmış soğan ve domates eklenir.
- Küp şekerler atılır.
- Tuz ,baharat eklenip zeytinyağı üzerine gezdirilir.
- Tencerenin kapağı kapatılır ,kısık ateşte fasülyeler yumuşayana kadar pişirilir. (bu tanımda su eklenmiyor domatesin suyu kâfi geliyor lakin dilerseniz yarım su bardağı kadar su ekleyip o formda pişirebilirsiniz. ).
Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









