Fırında Ballı Çıtır Tavuk

Fırında Ballı Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg piliç üst kanat
  • Çiçek yağı (tavuklara bulanacak kadar)
  • Kırmızı toz biber
  • 3-4 diş sarımsak (ezilecek)
  • Tuz
  • Ballı mısır gevreği

Fırında Ballı Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller ballı mısır gevreği hariç harmanlanır.
  2. Mısır gevreği rondodan çekilir, ancak canlı kalacak un haline sakın getirmeyin.
  3. Soslanan tavuklar mısır gevreğine bandırılır her tarafı mısır gevreği olacak halde.
  4. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye serilir.
  5. 200c derecede 35-40 dk tavuklar pişene kadar pişirilir.

Fırında Ballı Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Latte Pasta
Kruvasan
Yoğurt Soslu Patates Salatası
Ton Balıklı Salata
Kayseri Yağlaması (Şebit)
Yoğurtlu Semizotu Salatası
Hdabla | © 2025 |