Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tereyağ (oda sıcaklığında)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • Aldığı kadar un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri, tanımdaki sıralama ile karıştırma kabına alalım.
  2. Yumuşak, ele yapışmayan bir kurabiye kıvamı elde edelim.
  3. Unu denetimli ekleyelim.
  4. Fırını 180 dereceye ayarlayalım.
  5. 15 dk ısıtıp, kurabiyeleri ceviz büyüklüğünde tepsiye dizip fırına verelim.
  6. Altı pembeleşene kadar pişirelim.
  7. Üzeri beyaz olacak, bu basamak değerli.
  8. 15 dk sonra fırından çıkarip, soğumaya bırakalım. Afiyet olsun ❤️.

Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sultan Pilavı
Çilekli Yoğurt (Diyete Uygun)
Spoonful
Ramazan Pidesi
Böğürtlenli Cheesecake
Fit Atıştırmalık Tatlı Krizlerine Son
Hdabla | © 2025 |