Suşi

Suşi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı suşi pirinçi
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 75 ml pirinç sirkesi
  • 5 adet yosun yaprağı

İçine koyulacak gereçler: ( hepsi ince şeritler halinde doğranacak)

  • 100 gram somon füme
  • 1 küçük kutu ton balığı konservesi
  • 1 adet surimi
  • 1 avokado
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 100 gram chilili labne
  • 2-3tane kornişon turşu
  • 1 adet küçük salatalık
  • 1 adet küçük havuç
  • Soya sosu

Suşi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinç ılık suyla 20-30 dakika ıslatılır.
  2. 2 bardak kaynar suda suyu çekene kadar pişirilir. Biraz bekletilir.
  3. Sirke, tuz ve şeker karıştırılır pirinçe eklenir.
  4. Nazikçe karıştırılır soğumaya bırakılır.
  5. Tüm materyaller hazırlanır.
  6. Bambu aparata parlak kısmı alta gelecek halde yosun yaprağı serilir.
  7. İncedir katman pirinç yayılır.
  8. Sonra orta kısma istek edilen materyal ve balık eklenir.
  9. Bambu yardımıyla sıkıca sarılır.
  10. Bıçak ıslatılarak altı eşit kesime kesilir.
  11. Tüm gereç bitene kadar tekrarlanır.
  12. Kaseye soya sosu konarak servis edilir.

Suşi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Muzlu Magnolya
Sufle
Cevizli Etsiz Çiğ Köfte
Annemin Prenses Tatlısı
Elmalı Kurabiye
Fırında Patates Eşliğinde Çöp Şiş
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet