Pratik Kumpir

Pratik Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Küçük kase ile kaşar peyniri
  • 1 çay kaşığı tuz (yine kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz tuz ayarını)

Üzeri için;

  • Kornişon turşu
  • Tane mısır
  • 1 adet rendelenmiş havuç
  • Ketçap
  • Mayonez

Pratik Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patates de uygun bir kapta başlayalım.
  2. Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup öteki bir kaba koyup ezelim .
  3. Tuzunu,tereyağını ek edip rendelenmiş kaşarı koyup karıştıralım.
  4. Servis tabaklarına bölüştürelim .
  5. Patateslerin ortasını açıp doğranmış kornişon ,rendelenmiş havuç, tane mısırı koyup üzerine ketçap mayonez ekleyelim. Afiyet olsun.

Pratik Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne Keki
Pul Pul Dökülen El Açması Peynirli Çıtır Börek
Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay)
Ramazanda Buzluk İçin Tahinli Çörek (Videolu)
Soğanlı Yumurta Tarifi (Osmanlı Yemeği)
Basmati Pilav Üstü Kanat
Hdabla | © 2025 |