Limon Tatlısı

Limon Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 ml kaymak
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 y/k limon suyu
  • 3 tane limonun kabuğu

Limon Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel 3 tane limonu iki yere bölüp içini çıkarıyoruz.
  2. Sonra bir tencere alıp kaymağı içine döküp ısıtıyoruz.
  3. Isınan kaymağa 1 su bardağı şeker ilave ediyoruz.Karıştırıyoruz .
  4. Kaynadıkça içine 1 paket vanilya ekliyoruz.
  5. Sonra 2 yemek kaşığı içini çıkardığımız limonun suyunan ek ediyoruz.
  6. Daha sonra biraz soğumağa bırakıyoruz.
  7. Sonra kaşıkla limon kabuklarının içine dolduruyoruz.Dolaba atıyoruz.

Limon Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pekmezli Tam Buğday Unlu Kurabiye
Islak Fit Kek
Fırında Baby Patates
Kabak Lazanya
Kat Kat Peynirli Kruvasan Poğaçalar (Videolu)
Fonksiyonel Sebzeli Mücver
Hdabla | © 2025 |