Taze Fasülye Kavurması

Taze Fasülye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg taze fasülye
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet domates
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber

Taze Fasülye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyelerimizi ortadan ince ince kesip doğrayalım.
  2. İlk olarak kızgın yağda soğan ve biberi 2 dk kavuralım.
  3. İçerisine fasülyeleri de koyup kavurmaya devam edelim.
  4. 5-6 dk bu biçimde kavurunca içerisine domates ve sarımsağı ekleyelim.
  5. Bu halde kısık ateşte pişirelim yaklaşık yarım saat yahut 45 dk pişmiş oluyor.
  6. Ben su eklemedim kendı suyuyla pişti😍 afiyet olsun🌸.

Taze Fasülye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Püreli Tavuk Sote (Mutlaka Deneyin)
Semizotlu Mercimekli Sağlıklı Yemek
Nohutlu Pilav
Limonata
Ekşi Tatlı Soslu Tavuk
Pastane Usulü Fındıklı Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |